10°C

Beograd

ONA SAVRŠENO IZGLEDA: Pevačica i glumica ZADIVILA sve figurom koju ima sa 50 godina! (VIDEO)

Dženifer Lopez je u julu napunila 50 godina. Pre nekoliko nedelja okončala je turneju, a sada promovirše novi film "Hustlers", kriminalističku dramu u kojoj glumi i koju je producirala.

Film se zasniva na istinitoj priči o grupi striptizeta, a za potrebe filma Lopezova je trebalo da ima treninge pol densa ili plesa na šipki, što joj je, kako sama navodi, najteže palo.

- Kad sam prvi put to probala, bilo mi je grozno. Mislila sam u sebi "O, moj Bože!", ali znala sam da Ramona treba da bude najbolja plesačica. Svo vreme sam u sebi mislila da ne znam da li ću uspeti u tome. Na kraju sam uspela, jer sam bila odlučna. Ali, kad kažem da sam svuda imala modrice, onda sam stvarno svuda imala modrice. Noge mi nikada u životu nisu bile takve. Povredila sam i rame, ali prošla sam i to - izjavila je Dženifer na Filmskom festivalu u Torontu.

- Trebalo je mnogo da treniram, čak i u teretani da bi mi bili čvsti mišići - rekla je Lopezova, pa je dodala da je navikla da bude na pozornici i to u seksi kostimima, ali u tim prilikama, svejedno, na sebi imam tri sloja, helanke, mrežu za telo i bodi.

- Potpuno je drugačiji osećaj izaći skoro gola, ispred svih tih muškaraca i plesati za novac - objasnila je i nastavila - Ima nešto oslobađajuće i osnažujuće u tome, ali ste onda stvarno tamo, u tom trenutku, fizički, emotivno i psihički.

- Dženifer ima neverovatnu radnu etiku i odlučna je u tome da bude savršena u svemu, pa je zbog toga je brzo napredovala - rekla je njena trenerica Džoana Sapaki.

- Rekla bih da je za dva i po do tri meseca, koliko smo radile zajedno, postigla sve što je htela.

Dženifer Lopez je na svom Jutjub kanalu objavila video kako se pripremala za snimanje filma.

Izvor: https://miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Instagram/jlo

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar