11°C

Beograd

NATA BEKVALAC SREĆNO RAZVEDENA: Sud njoj dodelio starateljstvo nad kćerkom!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razišli su se još pre godinu i po dana pošto ju je on pretukao, ali su se zvanično razveli tek juče.

Pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mesečno. Najpre je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao Luka, koji je utrčao u zgradu bez advokata, a potom je stigla i Nata.


Kod sudije su se zadržali sati po vremena, a pevačica je iz sudnice izašla sa osmehom. Na pitanje kako se oseća okupljenim novinarima poručila je: "Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna"!

Za razliku od nje, Lazukić je bio vidno nervozan i nije želeo da bilo šta kaže za medije. Pošto je Nataši pripalo starateljstvo nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Katjom, Luka će moći da je vida jednom nedeljno u Centru za socijalni rad. Nije mu dozvoljeno da naslednicu vodi kući, jer je pravosnažno osuden na tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici. Kako saznajemo, Nata je odmah posle presude otišla kod drugarice da sabere utiske.

kurir.rs
Foto: instagram/bekvalčeva/

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar