23°C

Beograd

OŠTRIJA NEGO IKADA: Poznata pevačica BEZ DLAKE na jeziku odbrusila svoje! (FOTO)

Ana Sević došla je sa ćerkicom Lorenom na koncert svog bivšeg muža Darka Lazića, što je momentalno pokrenulo lavinu komentara.

Dok su neki bili začuđeni njenom pojavom, jer se tu našla Darkova verenica Marina, većini je, ipak, sasvim normalno to da dođe sa ćerkom i podrži bivšeg supruga.

Međutim, oni koji su ostali začuđeni na društvenim mrežama pisali su ružne komentare, pa uputili Ani uvredljive reči.

Ipak, ona je za sve njih imala oštar odgovor, što je podelila na svom Instagramu i njena kuma Andreana Čekić.

- Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi ,ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivša - napisao je neko, a Ana je odmah odbrusila:

- Verujte da taj epitet 'bivša' u nekim situacijama dođe kao najveći kompliment.Tu bih bila i da imam drugog muža i troje dece sa njim, jer, znate, deca su najveće bogatstvo i ovaj osmeh na licu moje ćerke, koju sam dovela na koncert njenog tate, nema cenu. Vi, nažalost, to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumeti, jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama. - napisala je Sevićeva.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar