°C

Beograd

TOPALKO NIŠTA NE ZNA: Njegova ćerka Helena uživa na Maldivima sa poznatim teniserom! A on je izjavio OVO! (FOTO)

NOVA ROMANSA NA ESTRADI: Damir Džumhur i Helena Topalović uživaju na Maldivima!

Mesecima se priča o vezi Helene Topalović, ćerke pevača i tenisera Damira Džumhura, a sada su otputovali zajedno na egzotičnu destinaciju. Odmah se oglasio i Helenin tata, poznati folker Topalko.

Folker Milan Topalović tvrdi da nije upućen da je njegova naslednica Helena sa teniserom Damirom Džumhurom trenutno na Maldivima.

Naime, mesecima unazad priča se o vezi Helene Topalović, ćerke pevača i tenisera Damira Džumhura, a sada su otputovali zajedno na egzotičnu destinaciju. Iako su želeli sve da sakriju odale su ih fotografije koje su u isto vreme postavljali sa istih mesta. Helenin otac Topalko kroz osmeh tvrdi da nije upućen sa kim njegova atraktivna naslednica letuje.

- Ne znam ja sa kim letuje moja ćerka, a u njeno ime nisam ovlašćen da dajem izjave. Video sam na društvenim mrežama kako surfuje na onoj dasci, uvek je bila kao kaskader, nikad kao sva normalna deca. A što se mene tiče, ja sam super, u svom selu Trudovo kod Zlatara, sa majkom sam klao svinje i topio mast. Nama je evo super - poručio je pevač.

Inače, uprkos brojnim spekulacijama ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, i teniser Damir Džumhur za javnost nisu želeli da potvrde romansu. Ovoga puta su ih odale fotografije sa Maldiva, gde su odseli u jednom luskuznom hotelskom kompleksu.

Iako ne objavljuju zajedničke fotografije, oboje u isto vreme na Instagramu dele slike sa istog mesta, te pokazuju na koji način provode vreme. Teniser i ćerka “Grandovog” pevača uživaju odmarajući na plaži, ali i baveći se vodenim sportovima. Njih dvoje odseli su u jednom luksuznom rizortu u kome noćenje po osobi u proseku košta oko 700 evra, što znači da su Helena i Damir za ovo putovanje iskeširali pozamašnu sumu od nekoliko hiljada evra.

Ovo nije prvi put da su fotografije odale Džumhura i Helenu. Oni su, podsetimo, letos zajedno bili u Turskoj, što se takođe moglo zaključiti po fotografijama na Instagramu koje su objavljivali sa iste lokacije.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva/

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar