1°C

Beograd

OTKAZANE PRIPREME ZA VENČANJE: Velepna dekoracija stigla u ogromnim kutijama, ali neće biti postavljena! (FOTO)

CECA POTVRDILA SREĆNE VESTI: "Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se."

CECA SE OTVORILA ZA VELJKOVU SVADBU Pevačica dala 120.000 evra, pogledajte i zašta!

Sutra će se održati svadba decenije kada će Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić staće na ludi kamen.

Naime, Cecina buduća snaja Bogdana Rodić, večeras će u porodični dom Rodića doneti Cecinu venčanicu koju će sutra obući prilikom ceremonije u crkvi.

Ona će u svoj porodični dom stići oko 19 časova zajedno sa venčanicom, a sutra, na dan svadbe, doći će i frizeri i šminkeri koji će kompletno srediti Bogdaninu majku Danijelu i njene sestre za veliki dan.

Jabuka u koju će pucati mladoženja, odnosno Veljko Ražnatović, biće postavljena na krovu porodične kuće. Veljko će, kada bude došao po Bogdanu, gađati jabuku kako običaji načažu.

Mnogobrojni prijatelji i rodbina porodice Rodić pomažu ukućanima da dekorišu svoj luksuzni dom, te svi zajedno kače zavese, postavljaju stolove i cveće.

Velepna dekoracija koja će dom porodice Rodić učiniti magičnim dvorcem za Bogdanu, a odakle će i Veljko Ražnatović izvesti svoju suprugu kako običaji nalažu, stigla je u ogromnim kutijima i to kombi vozilom tokom današnjeg dana.

Ipak, prema informacijama, kuća neće do kraja biti okićena zbog vetra i moguće kiše tokom večeri, već će poslednje pripreme porodica obaviti rano ujutru, pred sam početak ceremonije.

CECA SE LATILA MIKROFONA I DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA: Veljko Ražnatović proslavio momačko veče u velikom STILU! (FOTO)

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar