17°C

Beograd

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

Starleta je rešila da otkrije sve tajne iz svog burnog ljubavnog života, pa u njenom literarnom prvencu neće biti pošteđeni ni poznati muškarci koji su s njom varali svoje žene.

- Tića uveliko beleži autobiografiju! Ona se godinama kreće među VIP ličnostima i zna mnogo o njima. Rekla mi je da će u knjizi otkriti i svoje i njihove tajne. Pričala mi je s ki je sve bila u vezi i ko je najbolji ljubavnik među njima. To je jedan veoma poznat muškarac. Tića neće napisati kako se on zove, ali će ga detaljno opisati, pa će svima biti jasno o kome je reč - počinje priču izbor blizak starleti koji je insistirao na anonimnosti.


OVO SMO SPREMILI ZA VAS

ŠTA MU BI: ISPLIVALA SLIKA GOLOG ANDRIJE MILOŠEVIĆA

OVO JE SRBIN KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U BRATISLAVI: Nikola je bio uzoran momak!

HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Lavovi obratite pažnju na zdrav i uredan život!


Sagovornik je ubeđen da će posle objavljivanja Tijanine knjige mnogi brakovi pući.

- Tijana će pisati i o muškarcu koji ima problema s potencijom, ali i o tome ko je agresivan u krevetu. Pomenula mi je da jedan poznati tip, koji se predstavlja kao veliki zavodnik, zapravo ima mali polni organ. Verovatno će mnoge zanimati koji pevaći vole dečake, a oženjeni su. Ma trešće se javna scena, u to sam siguran! Ne bi me čudilo ako se neki isele iz Srbije - kaže izvor za Informer.

Tijana je potvrdila da piše knjigu, ali nije rekla koga će sve raskrinkati.

- Ko sve danas piše knjige, pa zašto ne bih i ja! Ionako znam tajni više od svih njih, a i sigurna sam da bi ljudima bilo ultrazanimljivo da pročitaju moju autobiografiju. Zapravo sam ubeđena da će moja knjiga biti najčitanija i najprodavanija na sledećem sajmu - kaže Ajfonka i dodaje da će zbog njene knjige ljudi promeniti mišljenje o mnogim javnim ličnostima.

- Poznatima će da se tresu gaće, ali šta im ja mogu! Želim da narod vidi da neke zvezde zapravo nisu tako divne kao što se predstavljaju. Narod nije ni svestan koga zapravo voli! Ima tu mnogo izopačenih mozgova, ludaka, štekara, paćenika... Onima koji su se ogrešili o mene posvetiću posebnu pažnju i veći broj strana u knjizi. Red je da prestanemo da se lažemo. Za nas starlete uvek kažu da smo najgore, a zapravo smo nevinašca za neke od njih. Ima pevača, glumaca lekara i profesionalaca koji su gori od svih starleta zajedno - završava priču Tijana.

Izvor: sepreso.rs
Foto: Instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar