11°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: Blic.rs

PROŠIRILI POSAO I NA FLORIDU Glumački par napustio Srbiju i uspeo u biznisu (GALERIJA, VIDEO)

Nakon Njujorka gde već godinama uspešno posluju bračni i glumački par novi objekat postavio je u Orlandu, gde su danima redovi posetilaca koji žele da probaju čuveni hleb. Za to vreme u Beogradu im se “krčakaju” nove uloge.

Srpska i hrvatska publika glumački par Uliksa Fehmijua i Snežanu Bogdanović u poslednje vreme sve češće gleda u kinematografiji, a njima očigledno za to vreme posao u Americi cveta.

ZLOČIN U SREMU Muškarac ubijen kod Gajićeve bare

Pekara koju imaju u Njujorku već godinama je izvor njihovih prihoda u Velikoj jabuci, a pre dva dana kafe-restoran otvorili su i u Orlandu na Floridi.

- Sa istim partnerima sa kojima im posao u Njujorku cveta već godinama, Uliks i Snežana otvorili su novi objekat u Orlandu. Nakon istraživanja tržišta odlučili su se baš za ovo mesto i čini se da je pun pogodak. Slike redova ispred njihove pekare u kojoj se služe i razni napici obišla je sve vodeće TV stanice u ovom mestu. Na svečanom otvaranju pre dva dana bili su svi viđeniji ljudi ovog grada, a Uliks i Snežana dočekivali su goste uz dvojicu partnera - kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje:

10 OPASNIH PORUKA U TRGOVINI LJUDIMA: Deca su najugroženija!

- Njima posao cveta i jako su zadovoljni zbog toga jer ga rade iz duše. S druge strane, srećni su što glumu nisu zapostavili iako nije jednostavno dolaziti u Srbiju ili Hrvatsku radi snimanja, ali njima je to zadovoljstvo. Sudeći po pozivima koje su imali, godina koja je počela mogla bi da bude njihova kada su uloge u pitanju.

Uliksa je domaća publika gledala u seriji “Ubice moga oca”, ali i u hrvatskoj seriji “Uspjeh”. S druge strane, Snežana je igrala u seriji “Sinđelići” i filmu “Šavovi”. To ih nije omelo da istovremeno razvijaju biznis na Floridi.

- Bilo je neverovatno na našem velikom otvaranju. Ponosna sam na sve - poručila je Snežana, dok je Uliks davao izjavu za tamošnju „Foks televiziju“, gde je predstavio njihov unikatni meni.

Inače, njih dvoje već 27 godina žive u Njujorku, gde su dobili i ćerku Niku

- Kada sam 1993. otišao iz Srbije, imao sam 25 godina i još uvek sam bio klinac koji je imao iluziju da postoji negde neko mesto gde su različitosti u redu. Moji najbolji drugovi iz Beograda već su bili u Njujorku, i to je bila moja prirodna sledeća stepenica. Prvih pet godina smo proveli na Kejp kodu, poluostrvu u Atlantskom okeanu, nedaleko od Bostona. Tu je otvorena naša prva pekara - pričao je Uliks u jednom od retkih intervjua koje je davao za domaće medije.

UZNEMIRAVAJUĆI SNIMCI! Pogledajte kako Korona obara ljude! (VIDEO)

U Njujork se vratio 1999. godine i od tada je to bila adresa stanovanja njegove porodice, gde su otvorili pekaru. O njegovom glumačkom talentu koji je nasledio od roditelja Bekima Fehmijua i Branke Petrić se mnogo pričalo, ali ga u Americi nije unovčio. Zato je započeo biznis koji godinama sve više napreduje.

- Imao sam taj utisak kad smo otišli, da vreme koje prolazi nepovratno odnosi uloge koje glumac može da odigra samo u specifičnoj dobi. Pomiriti se sa tim nije bilo lako, ali mi nismo mogli protiv sebe. Nismo mogli da glumimo kad vreme nije bilo za igranje. Ta odluka je imala cenu, a hleb je došao kao blagoslov da možemo od njega da živimo. U tom procesu smo dali sve što smo imali, kao što smo se davali ulogama koje smo radili. A gluma nije trka na sto metara, nego maraton. Već sa 30 godina mi je bilo jasno da nikad neću odigrati Hamleta - ispričao je Uliks za jedan domaći nedeljnik.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti