13°C

Beograd

Photo: 660citynews.com/Printscreen

Izvor: Blic

VEĆ IM SABOTIRAJU PLANOVE ZA SAMOSTALNOST: Megan i Hari suočili se sa velikim problemom!

Nakon povlačenja sa kraljevskih dužnosti Megan Markl i princ Hari pokušavaju da dalje nastave samostalno, međutim, već su naišli na prve probleme i uverili se da im neće ići tako lako.

Ponuda vojvode i vojvotkinje od Saseksa za zaštitni znak svog "Saseks rojal” brenda blokirana je nakon što je jedan doktor iz Australije uložio žalbu. Supružnici su se nadali da će moći da iskoriste svoje ime, koje je već poznato na drušvenim mrežama, kako bi pokrenuli svoju humanitarnu fondaciju za koju imaju dugoročne planove da prodaju sve: od olovaka do dukserica.

I dok se još uvek vode pregovori sa kraljicom oko toga kako će Megan i Hari živeti i zarađivati, par sada vodi pravnu bitku nakon što je jedan muškarac uložio žalbu na njihov zaštitni znak, prenose strani mediji.

Postoji period za žalbu nakon što se određeni zaštitni znak registruje. Tada žalbu može uložiti bilo ko ko smatra da treba, što odlaže vreme početka upotrebe znaka, omogućavajući protivniku da izgradi slučaj ako je potrebno.

Period žalbe za Harija i Megan sada će biti produžen barem do 20. marta, dok je prvobitno trebalo da bude okončano do 20. februara. Žalbu je podneo Bendžamin Forčester iz Viktorije u Australiji, koji je studirao medicinu u Londonu, i navodno je radio kao doktor u istom gradu u periodu od 2011. godine do 2014. godine. Još uvek nije poznato iz kojih razloga je uložio žalbu.

Korišćenje zaštitnog znaka “Saseks rojal” omogućio bi Hariju i Megan da prodaju robu što bi pomoglo da budu finansijski nezavisni, kako planiraju. Vojvoda i vojvotkinja svoje vreme već provode u Kanadi sa sinom Arčijem Harisonom, ali su se složili da vrate 2,4 miliona funti poreskim obveznicima od čijeg je novca renovirana njihova kuća u Frogmoru.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti