24°C

Beograd

Photo: Twitter/thedailybeast

Izvor: Alo.rs

ŠOK IZ BEKINGEMSKE PALATE: Princ Hari imao nervni slom!

Princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju kako britansku javnost tako i ostatak sveta!

Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti i da se odriču novca koji su dobijali u zamenu od poreznih obveznika, princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju kako britansku javnost tako i ostatak sveta.

DANAS SLAVIMO ČUDESNU IKONU BOGORODICE Evo zašto joj se žene mole!

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid „Globe“ piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.

STIŽE NAGLA PROMENA VREMENA: Evo kada će pasti SNEG!

- Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je „pukao“, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika - otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Podsetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dve adrese putujući tako na relaciji Severna Amerika - Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara.


PROČITAJTE I OVO

POČINJE NAZEBOM, SPUŠTA SE NA PLUĆA Naš poznati epidemiolog o korona virusu!

KOMŠIJA IZGORELE DECE U OČAJU: Iz vatre sam izvadio psa, nisam znao da su i deca u šupi!

ŠTA STOJI IZA ZLOČINA? Ubijeni profesor plagirao doktorat, ubica bio dobro poznat policajcima

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti