14°C

Beograd

Photo: Instagram/gagicmarina

Izvor: Blic

VERENICI DARKA LAZIĆA PUKO FILM! URLALA NA SAV GLAS: Ima da me zapamti, videće šta će da mu se desi!

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić su se, prema pisanjima domaćih medija, pre nekoliko dana žestoko posvađali.

Marina je prisustvovala reviji u jednom beogradskom hotelu, a Darko je po završetku trebalo da dođe po nju, međutim on se nije pojavljivao niti se javljao na telefon, piše "Alo".

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA U "KASINI" Zabava počinje sa Dženanom

Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe verenik Darko, ali ju je ispalio - počeo je priču izvor ovog lista i naveo da se Marina zbog toga žalila drugaricama.

MARIĆ UGOSTIO PEVAČICU LJUPKU STEVIĆ Zašto si previše zakopčana (VIDEO)

- Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta pre samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega... - Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša. Darko i Marina, inače, više ne žive u njegovom rodnom Brestaču.

Darko Lazić i Maria Gagić

KEŠ LETI NA SVE STRANE Pogledajte Sandru Afriku kako se "bori" sa bakšišom na svadbi (VIDEO)

Marina je, kako se navodi, bila veoma besna na pevača.

- "Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo!“, govorila im je besno Marina - ispričao je izvor.

FANOVI PROTIV GLUMICE Ona je erotska bomba u bikiniju! Presudite sami! (GALERIJA)

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. "Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!“, govorila je drugaricama dok su je one bezuspešno smirivale - završio je pomenuti izvor.

NOVE IZAZOVNE FOTKE RIJALITI ZVEZDE Pogledajte džepnu Veneru (GALERIJA)

Komentari korisnika (1)

duska

darko bezi od ove ludace sto pre. po faci se vidi da je zlo.


Ostavite komentar