23°C

Beograd

Photo: Facebook/Printscreen

Izvor: Index.hr

AKI, SVAKA ČAST! Frontmen Parnog valjka (65) dobio ćerku sa tajanstvenom Barbarom (37)

Aki Rahimovski dobio je ćerku u 65. godini.

Frontmen Parnog valjka je ćerkicu dobio u vezi s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel, a dali su joj ime Antonija. Devojčica je rođena pre tri meseca, a vest je potvrdila majka tajanstvene zdravstvene tehničarke iz Slovenije.

Par je svoju vezu dosad držao dalje od očiju javnosti, a većinu vremena provode zajedno u Sloveniji. 

O Akijevom privatnom životu uopšteno se zna vrlo malo. Dva puta se ženio, a iz prvog braka ima sina Kristijana, takođe poznatog muzičara. Drugi brak, s tajanstvenom Ingrid, trajao je četrdeset godina te se još do pre par godina pisalo da su sretni zajedno. Zajedno imaju ćerku Dinu.

S Ingrid se skoro nikad nije pojavio u javnosti pa malo ko zna i kako ona izgleda.

"Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svetu. Nije to novac, to je porodica", rekao je 2017. godine za srpski Blic.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar