5°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

PEVAČICA PREŽIVELA PRAVU GOLGOTU: Suprug je PREVARIO sa konobaricom!

Ljubavna priča pevačice Tijane Dapčević i njenog supruga Milana po mnogo čemu je neobična. Upoznali su se na mestu na kojem nisu očekivali da će se sresti, a u prethodnih 19 godina, koliko su u braku, prošli su i kroz jedan vrlo buran period.

Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Godine 2001, 28. aprila, su se venčali.

PEŠKE DO PUTINA: "Užički Supermen" krenuo na put dug 2.640 km

Međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak potresao je skandal.

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Vetrovito sa kišom!

Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

PREVARA PRED KAMERAMA: Đole je pokušao da se odbrani ali ona nije želela da ga pusti?! (FOTO)

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

SKANDAL! Crnogorci prekinuli uživo program pred gostovanje oca Gojka!

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom.

SVET JE U ŠOKU: Čuveni italijanski list tvrdi: Kristijano Ronaldo PLAĆA suprugu! (GALERIJA)

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je prošle godine, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana prošle godine na društvenim mrežama.

DODIK SAZVAO SVE SRBE: Pretio mi je američki ambasador!

Pevačica je, inače, nedavno otkrila i da je pored muzike počela da se bavi i poljoprivredom.

BRZINA UBIJA: Vozači, čuvajte sebe i druge!

– Ovde ne može da se živi od čela. Sada se bavim i poljoprivredom u međuvremenu. Šta je tu smešno, imam orahe – otkrila je Tijana pre nekoliko meseci.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti