13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

NIJE ŠTEDEO ZA NASLEDNIKA: Jović kupio sinu nekretninu, ISKEŠIRAO 300.000 evra!

Fudbaler Luka Jović navodno je kupio sinu Davidu za prvi rođendan nekretninu od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Jović je navodno pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler Madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

ZAPALJEN BMW U RESNIKU, BAČENA BOMBA U KALUĐERICI: Istraga u toku!

- Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi - rekao je upućen izvor.

Stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, a njegov sin i bivša izabranica imaju pravo uvažavanja i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.

Fudbaler se nije javljao na pozive, kao ni majka njegovog deteta Anđela.

Podsetimo, Luka Jović i Andđela u ponedeljak su gala proslavom obeležili godinu dana od rođenja njihovog sina Davida. 

- Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s detetom, ali ne bih da otkrivam šta mu je poklonio, jer je to deo naše privatnosti - rekla je Anđela.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti