12°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Direktno.rs

POGLEDAJTE ŠTA SEKA RADI U IZOLACIJI: Njoj nikad nije dosadno!

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić otkrila je da izolaciju zbog pandemije koronavirusa dobro podnosi.

- Dobro mi je. Uvek sam bila disciplinovana i samodisciplinovana. Iz iskustva znam da može biti mnogo gore, i zahvalna sam da imam svoj stan. Ali, ne viđam svoje, ne šetam, a volela sam prirodu i svoj posao. Nije ni malo. Mnogo je. Ali, kad pomislim šta mi se moglo desiti... Imam svest o tome da sam u dobrim uslovima. U izolaciji čovek radi ono što je već radio. Ponovo sam počela da radim svoje vježbe od kojih sam odustala. Išla sam pre desetak godina na aerobik i slično. Sad radim trbušnjake na podu. Izađem na stepenište idem jedan sprat po deset puta, po 22 stepenika – rekla je ona i dodala:

SVE O KORONI

RASTE BROJ PACIJENATA NA SAJMU: U najvećoj bolnici 33 obolelih

OLAKO SU SVE SHVATILI: Gužva na Gazeli za vreme policijskog časa, policija piše kazne (FOTO, VIDEO)

ZAMRZAVANJE POREZA, POVOLJNI KREDITI, NOVAC ZA PLATE: Država bi danas i zvanično predstavlja mere za privredu

U ČAČKU DRAMA: Muškarac pretio da će da skoči sa terase jer nije testiran

MOĆNO I JEFTINO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU: Jače od alkohola i aspesola, a možete ga naći u prodaji

- Počela sam ponovo da čitam svoje divne knjige. Imam divnu biblioteku, a mnogo nepročitanih knjiga. Imam telefone, imam TV. Smanjila sam gledanje tih TV emisija koje su zastrašujuće... Slušam uputstva zvaničnika i čekam ipak neko popuštanje za nas starce, koji smo na neki možda i ružan način obeleženi. Zašto ne bi ljudima omogućili da izađu na dva sata, ali ne u to vampirsko vreme. To je depresivno i strašno. Ali, potrebna je disciplina. Ljudi su mi se smejali i zamerali jer ni ranije nisam volela da se rukujem i ljubim – zaključila je Seka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti