13°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: Happybsc

IMA SE, MOŽE SE! Karleuša SE POČASTILA solarijumom! I TO NIJE SVE! (GALERIJA)

Jelena Karleuša redovno čašćava svoje fanove raznim sadržajima putem instagram profila, gde je prati 2 miliona ljudi.

Na storiju redovno igra, vrcka, peva, šalje snažne poruke, negira novinske natpise, prikazuje kako se njene ćerke zabavljaju, ali i objavljuje slike pokojne majke Divne za kojom mnogo pati.

PRVA SMRT U VLADI SRBIJE ZBOG KORANA VIRUSA! Preminuo jedan od osnivača SNS

POČEO TEST SAMOPROCENE NA COVID-19 Brnabić: Cilj je da smanjimo gužve i ubrzamo lečenja!

ON JE NAJMLAĐI PACIJENT NA SAJMU: Ima 10 godina i nije hteo da se odvaja od majke!

OVAKO JE ĆUPRIJA POSTALA ŽARIŠTE KORONE Dva nulta pacijenta, a šta je sa obolelim lekarima, zaštitom i vodom

Ovo je već drugi put u par dana da je objavila sliku mladog luka, i to poput buketa, očišćenog, u vazi, iza kog stoji ogromna korpa voća! Očigledno da Jelena brine o svom zdravlju i zdravlju svoje porodice tokom korona virusa.

Ona je, iz nemogućnosti da ode do salona, sebe danas počastila jednim solarijumom! Tako će od kuće moći da se sunča. Jasno je da joj je stalo da bude doterana i u kućnoj atmosferi,  jer redovno objavljuje svoje fotografije i snimke tokom karantina na kojima je vrlo sređena!

I decu je obradovala jednim poklonom, odnosno trambolinom za dvorište, na kom ćerke Atina i Nika uveliko skaču dok je lepo vreme vani. Sve je to naravno snimila za stori. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar