10°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: Happybsc

PEVAČICA MARINA VISKOVIĆ PORUČILA: Spasavamo planetu, ostanite kod kuće!

Pevačica Marina Visković provodi vreme u karantinu, a društvo joj pravi njen pas kog neretko prikazuje na instagramu fanovima. 

Kada je dozvoljeno, svog ljubimca prošeta vani, poštuje sve naredbe, a priliku je iskoristila da se ufotka i ispod takve fotografije napiše snažnu poruku o trenutnoj pandemiji, zatvorenosti u kućama, strahu, panici i mogućoj zarazi.

Javnosti i fanovima se obratila sledećim rečima:

-Dragi moji prijatelji,virus ima lose i dobre strane.. Radikali karantini i toliko odnetih zivota pre svega moje iskreno saucesce i saosecanje sa svim porodicama koje su izgubile svoje bliznje. Zivot treba balans i trenutno je znacajno ogranicena potrosnja na Zemlji, manje je automobila, izduvnih gasova,aviona, zagadjenosti, Mratovi prestaju,ljudi zaustavljaju zagadjenje zivotne sredine,priroda se oporavlja i Zemlja se obnavlja,mozda nam je tesko trenutno ali Zemlja dozivljava oporavak i zato sve ima svrhu u zivotu. Zivot nalazi ravnotezu. Izasla sam iz karantina uz najvece mere zastite da odradim danas svoj posao i sada se odjavljujem do daljneg, ljubimo vas Atica koji je najsrecniji jer imam vise vremena za njega,idemo da ucimo,da vezbamo,da stvaramo lepe misli...gledacemo se i druziti na instagramu,na liveu,bicemo pozitivni i krearivni svako neka nadje nacin i snagu da pomogne drugome jer ovo su situacije kada trebamo da disemo kao jedno da bi pobedili,a hocemo! Cuvajte sebe i druge,budite odgovorni! Nemojte da idete NAPOLJE!-

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti