Izvor: Kurir.rs
06.06.2020 u 10:53
0

CECA IZVELA UNUKA IZ BOLNICE: Bogdana sedi napred, baka sa unukom!

Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović, zajedno sa Svetlananom Cecom  Ražnatović, izveli su malog Željka iz podorilišta. 

Roditelji nisu davali izjave, a baka Ceca se obratila snajki i zamolila je da sedne napred u kola kako bi ona bila uz unuka Željka. Veljko je bio veoma uzbuđen sve vreme, nekoliko puta je silazio iz porodilišta i nosio poklone u automobil.

„Bogdana, sedi ti napred. Ja ću sa bebom“, rekla je pevačica. 

Podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji u sredu, 3. juna, a pevačica Svetlana Ceca Ražanatović je postala baka! Mali Željko se rodio sa 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocenu deset.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter