Izvor: Kurir.rs
16.06.2020 u 09:42
0

NOVI DETALJI AKCIJE KRISTAL: TIJANA AJFON DALA IZJAVE, KRIMINALCI STREPE!

„U njenom telefonu postoje stvari koje mogu da ih unište.“

Kako prenose mediji nakon hapšenja, na Tijanu Ajfon se vrši ogroman pritisak da kaže sve što zna.

SMEJE SE CEO REGION: Isplivao KOMIČNI video o HAPŠENJU Tijane Ajfon! ( VIDEO)

Ono od čega svi strepe su poverljive informacije koje se nalaze u starletinom telefonu.

– Tijana nije slutila da će joj se ovo desiti. Tama kada je rešila da se malo smiri, stiglo ju je sve ono što je radila godinama. Propevala je i više nego što je trebalo. Ko zna šta će sve policija saznati, jer je starleta navodno bila veoma bliska sa momcima iz kriminalnih grupa. U njenom telefonu postoje stvari koje mogu da ih unište. U zamenu za slobodu, ona je izgleda, bila spremna na sve, pa se tako raspričala i priznala mnoge stvari – navodno priča izvor.

SAD JE I DRUGARICA TIJANE AJFON PROGOVORILA: Ne mogu više da ćutim, sada ću verovatno uništiti samu sebe!

Podsetimo, Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru. Sud BiH odredio joj je jednomesečni pritvor.

BIVŠA RIJALITI ZVEZDA PREBAČENA U DRUGI ZATVOR: Advokati Tijane Ajfon uložili žalbu

Inače, kod Bijeljine je krajem maja u akciji „kristal“ uhapšeno 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter