4°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Pevačica, osuđena na tri meseca, imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

PROČITAJTE I:

PRONAĐENI PLANINARI: Izgubili se u mrklom mraku, mobilni telefoni nisu pomogli!

PROMENE U SRBIJI! Nema više čekanja u redovima, evo koje sve usluge građani mogu da obave na "klik"!

DVA METRA IZMEĐU LEŽALJKI I MERENJE TEMPERATURE: Vesić pozvao Beograđane na renovirani bazen na Tašu!

PREMINULA BJELOPOLJKA KOJA JE ISPALA IZ MINIBUSA: Saplela i udarila glavom o zemlju!

OSNIVAČ "TESLE" OBJASNIO: Kina razbija, Amerika će propasti ako ovo nastavi da radi!

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Kako su domaći mediji pisali, pevačica se najverovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koke je imala, odnosno jer još uvek nije uspela da vrati novac koji je pozajmila od zelenaša (50. 000 evra), za kupovinu stana na Voždovcu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar