Izvor: Alo.rs
10.08.2020 u 13:05
0

Posle ROBIJE Romana DEPORTOVANA u Srbiju!

Pevačica Romana Panić 1. avgusta puštena je iz zatvora u Bizbejnu gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, a danas je kako pišu domaći mediji deportovana iz australijskog grada.

Pevačica je suđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta.

SVE O SPORTU

BOGDAN UZALUD RAZIGRAVAO SAIGRAČE: Hjuston demonstrirao silu protiv Kingsa

NOLETOV BRAT OD DRUGE MAJKE: Sada je i Bogdanovića uzeo pod svoje! Pojavila se prepiska (FOTO)

PORAZ NA DOMAĆEM TERENU: Alesandro Nesta kao trener ni blizu onog majstorstva sa terena

DRUGO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda može u Sarajevo, ali i Tiranu

Nakon izlaska iz zatvora smeštena je u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac – 22 i po hiljade dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter