10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

"POSTILA SAM I MOLILA BOGA DA MI POKAŽE PUT, PLANIRALI SMO DETE, svi su MISLILI da sam mu JA ŽENA" Srceparajuća ISPOVEST Ljupke KIDA DUŠU! (VIDEO)

Ljupka Stević i general Simić uzburkali su javnost ljubavnom svađom kakva se ne pamti. Naime, pevačica je u naletu ljubomore izgubila kontrolu i uništila automobil čoveka s kojim je, kako tvrdi, bila u vezi punih deset godina. Razlog za tu njenu reakciju bila je, kako je navela, njegova preljuba ali i, kako se ispostavilo, neiskreno obećanje da će zbog Ljupke ostaviti suprugu.

Pošto joj je to što je učinila bilo nedovoljno, sve je objavila na svom „Instagramu” uz sočne komentare o svom bivšem dragom. Zbog skandala popularnost pevačici koja već dugo nije imala hit naglo je skočila, pa je bez dlake na jeziku otvoreno progovorila o svim pikanterijama njenog ljubavnog života.

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena ...

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

Ona je gostovala u emisiji "Glamur specijal" kod šarmantnog voditelja Uroša Božića, te mu je ispričala sve detalje o kojima do sada javnost nije znala.

- Neću da iznosim te kompletne detalje. On je mene osvojio i nije mi trebalo dugo da se zaljubim.. Mislila sam da je u pitanju pravu ljubav...malo vremena mi je trebalo da vidim da je "to to - počela je ona svoj govor, pa nastavila.

- Više od polovine grada su mislili da su ja njegova supruga, on je oženjen čovek, ima  četvoro dece, nedavno je postao i deda.. sa moje strane je bila u pitanju velika ljubav, još postoji, ali znam da je sada gotovo... sebe ne smatram ljubavnicom, naša veza je bila javna, on je živeo sa mnom.. žao mi je što je priča završena na taj način..mada, ko zna zašto je to dobro - rekla je kroz suze pevačica.

- Ne sećam se da sam ikoga volela na ovaj način i sebe dala, ali verujem da će se pojaviti onaj pravi. Ja sam odlučila da postim, da se ispovedim, otišla sam i pomolila sam se Bogu da mi pokaže pravac, dakle nama nije suđeno... Bilo je i svađica i prepirki, ne bih zalazila u preveliku intimu, bili smo na korak od toga da se ja ostvarim kao majka.. nadam se da će se onaj pravi tek pojaviti - kaže Stevićeva.

Svi detalji njene emotivne ispovesti, dostupni su u snimku ispod teksta:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar