5°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

SINOVI UTUČENI! Održan ČETRDESETODNEVNI pomen BORI DRLJAČI: Šokantno, ali Era se nije pojavio

Legendarni pevač narodne muzike Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80 godini, nakon duge i teške bolesti. Danas su Borina porodica, rodbina i prijatelji izašli na Novo bežanijsko groblje, gde je pevač sahranjen 14. oktobra, kako bi se održao četrdesetodnevni pomen.

Borin sin Vladimir pojavio se sav u crnini, a sve je začudilo to što se Drljačin veliki prijatelj i kolega Era Ojdanić nije pojavio, a on je u posledjem trenutku otkazao svoj dolazak.

OVO JE BIO POGLAVAR SPC

NA ČELU SPC JE BIO 10 GODINA, ZVALI SU GA POMIRITELJ: Ovo je ŽIVOTNA PRIČA patrijarha Irineja

ŽIVOTOPIS PATRIJARHA IRINEJA: Rodio se kao Miroslav, evo kad je prelomio da se zamonaši

OVAKO JE GOVORIO PATRIJARH SRPSKI IRINEJ: Ja program nemam, moj program je program naše svete Crkve

Međutim, na pomenu Bori Drljači danas je prisustvovala njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić, koja se na groblju pojavila sa vizirom i maskom, te ju je malo ko i prepoznao. Inače, Lepa nije prisustvovala sahrani svog velikog prijatelja, a vest o njegovoj smrit ju je veoma potresla.

Nešto kasnije na pomenu Bori pojavila se i pevačica i najbolja prijateljica pokojnog pevača, Milena Plavšić, kojoj je nedavno preminuo suprug Duško. Stigao je i pevačev drugi sin, Branislav, koji je skinuo crninu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar