12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

SVIRAJU NEDELJU: Jecaji odjekuju, ćerka Marija se kida od bola, sahranjen Džej Ramadanovski

Legendarni pevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova poslednja želja.

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pesmu "Nedelja", a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade poslednji put su se oprostili od čuvenog pevača.

Marija, Džejeva mlađa ćerka, sve vreme je jecala i kidala se od bola.

ZANIMAĆE VAS...

NOVITET U VOZILIMA GSP: Aparati za dezinfekciju u autobusima javnog prevoza

INTERVJU! ŠEF NATO KANCELARIJE ZA VEZU U BEOGRADU: Javnost ne vidi koliko Alijansa i Srbija rade zajedno

VAŽAN SASTANAK: Vučić sa novim ambasadorom Švajcarske, primio akreditivna pisma

NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U PONEDELJAK: Ove NOVE MERE će biti donete, a evo zašto se to nije desilo danas

NESTAO PACIJENT IZ KOVID BOLNICE: Gubi mu se svaki trag, ćerka veruje da je on i dalje u bolničkom krugu

Džej je pred smrt porodici i prijateljima poverio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pesmu "Nedelja", što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice - Džejeve ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živeo do smrti, kao i zet Adil Maksutović

Brojne kolege došle su da isprate Džeja na večni počinak, a među njima su Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi.

Džej Ramadanovski je, podsetimo, preminuo u nedelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Umro je u 56. godini, a izdalo ga je srce.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar