13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

PESMA UZ KOJU JE BALAŠEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČNAK KRIJE TAJNU: Đole je na koncertima Oliveru uvek izvodio na prelep način!

Đorđe Balašević sahranjen je na groblju u Novom Sadu. Porodica je sve organizovala bez masovnog okupljanja, a slavnog kantautora ispratili su uz tamburaše.

Tamburaši su na groblju svirali njegove popularne pesme među kojima je i "Olivera", koju je posvetio svojoj supruzi. Njihova ljubav, koja je mnogima bila inspiracija da potraže svoju je obeležila njegove stihove. Emotivni, ljubavni i prelepi koji su dirali u dušu. 

SAZNAJTE JOŠ

DA LI JE VAMA PROMAKLA PREJAKA PORUKA FILMA? Dara je non stop nosila maramu, SKINULA JE SAMO DVA PUTA, a evo i zašto! (VIDEO)

PANONSKI MORNAR SAHRANJEN UZ OMILJENU PESMU: Tamburaši svirali od kapele do grobnog mesta

LJUDI, ODVALIO GA JE! Novakov 18. Gren slem, a 9. pehar u Melburnu! Rus nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

POTRESNO! Ovo su scene iz filma "Dara iz Jasenovca" koje su rasplakale svet! (VIDEO)

TRAGIČAN KRAJ! Jovan iz Niša (18) koji je nestao u sredu PRONAĐEN MRTAV na gradilištu!

Olivera

Na pragu svojih dvadesetih Bio sam laka roba Bile su moderne barabe onih dana Ne želim svega ni da se setim Hteo sam, eto, sve da probam Zvalo me zabranjeno voće s raznih grana Sad žalim, da Ali šta sam znao ja? Ti si bila još devojčica Leteo je kao leptir tvoj čuperak Drugi bi sve Imalo smisao Drukčije bih život disao Da sam znao da postojiš Olivera Možda sam a da nisam znao Pred isti izlog s tobom stao Možda smo zajedno iz voza negde sišli? Možda si sasvim blizu bila Ulicom mojom prolazila I možda smo se ža trenutak mimoišli? Sad žalim, da Ali šta sam znao ja? Ti si bila još devojčica Daleko od oga oka i mog…

Na svojim koncertima, Đorđe Balašević je pesmu "Olivera" izvodio uz njenu sliku na video bimu ili bi se njegova supruga pojavila na sceni pa su zajedno plesali. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar