7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Telegraf

NAMERNO MI JE NAPRAVIO DETE: Tanja Savić IZNELA nove detalje o braku

Tad vidite neke stvari koje ne želite i prekrivate oči i mislite "ja ću ga oplemeniti".

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA PRESEK: Brojke u porastu! Još 15 osoba preminulo

PRELEPA PRIČA: Nemac bio ateista, sve dok nije došao u Srbiju, a onda se desilo ČUDO

Nadal OTKAZAO nastup na turniru u Roterdamu!

Pevačica Tanja Savić (35) mesecima se bori za svoje sinove koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njene saglasnosti odveo u Australiju. 

Ona je progovorila o braku sa njim, te napomenula da je kasno uvidela kakav je, jer je već bila navodno trudna.

Tanja je istakla da sa suprugom Dušanom nema nikakav kontakt i da komunikaciju održava samo sa decom.

- Ne, nikako! On je mene rekao da ga ne zovem na telefon i ja to poštujem. Jedno vreme sam toliko zvala, jer su mi deca nedostajala, zvala sam decu, nisam zvala njega. On mi je rekao da više ne zovem na taj telefon i dao drugi, neki novi je uzeo koji je dao da deca koriste i ja sam to ispoštovala i rekla mu da njega više nikad neću zvati. Poštujem, ja ostajem pri tome da ako vidite da neko neće komunikaciju sa vama, nemojte više... To sam nekako shvatila i povukla sam se, nemam komunikaciju sa njim, već samo sa decom i nemam opterećenje - rekla je pevačica.

Na pitanje kada je shvatila "kakav je on čovek", pevačica je iskreno odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ POLA MILIONA: Si Điping šalje nove doze vakcina koje stižu za rođendan predsednika Vučića

NAUČNICA GLIGIĆ OTKRIVA: Delovanje vakcine i očekivanje NOVOG TALASA KORONE

SVE O TREĆOJ LINIJI METROA: Povezivaće Novi Beograd i Banjicu, a ovako će izgledati TRASA

BOLNE REČI NAJBLIŽIH I JAUCI PARALI SU NEBO: Sahranjen tragično nastradali Jovan (18)

- Ja sam to odmah prepoznala, ali mislim da je već bilo kasno i već sam bila trudna. Tad vidite neke stvari koje ne želite i prekrivate oči i mislite "ja ću ga oplemeniti". Mislila sam da ću uspeti u tome, to je neverovatno. Ne mrzim muškarce, daleko od toga, postoje i žene koje čine sve da manipulišu muškarcem. I muškarci to rade, ali koliko znam češće to rade žene.

- Mnogo sam radila na sebi sada otkako sam sama. Pratila sam njegovo ponašanje - dodala je i otkrila kako su njeni prijatelji i okruženje reagovali na njene probleme o braku.

- Drugarice su mi govorile "on je divan, kako to pričaš o njemu", a ja sam svaki put plakala zbog njega. Ali ja sam znala kakav je on, prema drugima su oni jako šarmantni, znaju da uđu pod kožu. Mislim da ljudi koji vrše to psihičko nasilje vrše i fizičko, ali mislim da je tortura psihičkog mnogo iscrpljivija. Toliko sam se puta preispitivala, kao i sve žene - objasnila je.

- On je želeo da bude glasan, mislim da je to onako jedan kukavički poriv, oni zadnji trzaji. Kad ti moraš deci da daš do znanja da te njihova mama maltretira, eto da tako opišem. On se stalno kao malo dete ponašao, kao kad detetu uzmeš igračku pa vrišti da bude u centru pažnje - rekla je.

Takođe je Savićeva dobila pitanje i da li ju je suprug ikada udario, ali Tanja na pitanje o fizičkom nasilju nije dala jasan odgovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar