18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Blic

"NIŠTA NIJE BOLELO, SVE JE PROŠLO U NAJBOLJEM MOGUĆEM REDU": CECA primila VAKCINU!

 Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas u 13:30 časova na Beogradskom sajmu. 

PROČITAJTE JOŠ:

RUSKA VAKCINA SPUTNJIK V: Desetine hiljada stiže u Crnu Goru

SUĐENE BEKO: Presuda sredinom maja

IMUNIZACIJA GRČKE: ''Najbolja vakcina je najbrža''

NAJBOLJI IZBOR PROTIV PROLEĆNOG UMORA: Spremite salatu od sočiva

Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga obratila se prisutnim medijima.

Na pitanje da li ju je bolelo, pevačica je nekoliko minuta nakon vakcinacije rekla: se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga obratila se prisutnim medijima. 

- Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre - rekla je Ceca. 

- Ništa nije bolelo, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Ceo tim koji je ovde na Sajmu je divan i veliko im hvala na tome."NIŠTA NIJE BOLELO, SVE JE PROŠLO U NAJBOLJEM MOGUĆEM REDU": CECA primila VAKCINU! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar