24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: ALO.RS

OTKRIVAMO IZ PRVE RUKE, NAKON ŠTO JE UHVAĆEN U PRELJUBI KOMŠIJE SE OGLASILE: Đoleta odjuri automobilom, dok je Vesna stalno sa klincima!

Pitali smo susede bračnog para Đogani da prokomentarišu Đoletovo neverstvo.

PROČITAJTE JOŠ

SA HRVATIMA U GRUPI! Biće vruće na Evropskom prvenstvu!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVOPROLIĆE U BRAZILU: Tokom pucnjave u metrou, SUKOB DILERA I POLICIJE! Poginulo 23 osobe!

NOLE, GDE SE TO ZAVLAČIŠ? Prvi reket sveta u neviđenoj avanturi! Ovde se jedva diše! (VIDEO)

SAOBRAĆAJ UMERENOG INTENZITETA: Na naplatnim stanicama nema zadržavanja

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Đole Đogani prevario svoju nevenčanu suprugu Vesnu, uputili smo se u novobeogradski kraj u kojem Đoganijevi žive kako bismo oslušnuli šta o tom događaju misle oni koji ih svakodnevno viđaju.

Prva na koju smo naišli, a koja nije želela da se predstavi, rekla je da je za Đoletovo navodno neverstvo saznala od nas. 

- Nisam čula za tu priču o preljubi jer ne pratim takve stvari. Mogu samo da kažem da Vesnu često viđam kako šeta malog belog psa. Divna je i uvek ljubazna. Đoleta retko viđam - rekla nam je Novobeograđanka koju smo sreli ispred ulaza u kojem živi porodica Đogani. 

Mladi bračni par koji je na platou ispred zgrade bio sa bebom, a koji je odbio da se fotografiše, rekao nam je da Đoleta gotovo i ne viđaju u kraju.

- Vesnu viđamo svakodnevno, dok smo njega jedva sreli par puta. Uglavnom ulickan samo prođe, uđe u svoj automobil i negde odjuri. Vesna je stalno sa klincima, viđamo je u prodavnici, igraonici, sa psom... - rekle su nam komšije poznatog dvojca. 

Gospođa srednjih godina koja nam se predstavila kao Snežana kaže pak sve suprotno. Porodicu Đogani je viđala zajedno, te tvrdi da u njihovoj zajednici trzavica nikada nije bilo. Jer da jeste, kako kaže, ona bi to znala.

-Đole i Vesna otprilike pet godina žive u ovoj zgradi. Idealan su par. Fini su i ljubazni prema svojim susedima i niko nikada nije govorio negativno o njima- rekla je Snežana, odbijajući da poveruje u priču o Đoletovom neverstvu i dodala:
- U njihovom stanu se nikada nije čula vika i dreka, što znači da se ne svađaju. Jednom sam čak popila i kafu sa Vesnom i zaista o njima mogu reći samo sve najbolje. Uredna je, kao i Đole koji je uvek doteran - naglašava komšinica Snežana.
- Njihova mlađa ćerka Laura ide u prvi razred osnovne, a stariji Adriano je tinejdžer. Veoma su kulturni i divno vaspitani - kaže ona.
Kako nam je još rekla, ona sumnja da bi Đole ikada mogao da pogleda drugu ženu, a kamoli da se upusti u avanturu.
- Ne verujem u to. Želim da verujem da te priče nisu istinite i da su eventualno deo nekog marketinga. Đole je dobar čovek, domaćin, vredan, radan, posvećen je porodici - istakla je komšinica Snežana.

Vesnu vara s porodičnom prijateljicom

Misteriozna žena s kojom se denser ljubio u automobilu navodno je njihova porodična prijateljica.
- Ona vodi Đoletove poslove, tačnije sve ono što je vezano za njihovu muzičku grupu. Jedno vreme je radila i dizajn za CD omote. Dugogodišnji su porodični prijatelji - izjavio je izvor blizak Đoganijevima za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar