28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: stil

Nataša Bekvalac o RAZVODIMA! "Ja sam naštelovana da se nekih stvari ne sećam!"

Nedavno je Danilo Ikadinović, na jednoj  televiziji pričao kako mu je teško pao razvod od Nataše, te kako bi u tim momentima i "zdrav poludeo".

PROČITAJTE JOŠ:

ZASTRAŠUJUĆ PODATAK! Broj zaraženih Kovidom u svetu raste devetu nedelju zaredom

UŽAS U TRSTENIKU: Žena izgorela u požaru

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

Pre 12 godina Nataša se razvela od Danila Ikadinovića, a onda je pre 5 godina raskinula vezu sa Ljubom Jovanovićem, a od Luke Lazukića se razvela 2018. godine zbog nasilja u porodici.

Kako sada živi Nataša Bekvalac?

"Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako veruje ljudima i priča o sebi, to se sada promenila. To je bilo pre 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u poverenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u poverenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smo okršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena," rekla je ona.

Nikad se nije trudila da sakrije svoja osećanja pa je tako često bila meta kritike javnosti zbog svojih stavova, postupaka i izbora.

 "Mediji su bili nemilosrdni prema meni nekada. Nekad bude jako neprimerno i neumesno, ne vodi se računa o meni kao osobi i ženi. Onda nismo mogli da nađemo odgovor adekvatan. Uvek sam imala dobru muziku, pune klubove, nastupe. Možda su oni doprineli da budem atraktivnija u tom medijskom smislu. Od samog starta karijere navikla sam na taj "nož" s kojim sam naučila da živim kada su mediji u pitanju. Delovi iz mog privatnog života su češće bili na naslovnim stranama, nego moja muzika. Ne možeš da biraš, pa i ove loše stvari koje su često okićene.

Mnogo sam srećnija nego ranije. Nekad sam srećna, nekad manje srećna. U suštini sam zadovoljna žena," rekla je Nataša Bekvalac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar