9°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/davor_badrov

Izvor: Happy BSC/Viktorija Samardžić

"DECA TRAŽE PUNO VREMENA I POSVEĆENOSTI": Davor Badrov EKSKLUZIVNO za HAPPY BSC PORTAL otkriva kako se snašao u novoj ulozi! (FOTO)

Pevač Davor Badrov (28) nedavno se po drugi put ostvario u ulozi oca, a ekskluzivno za naš  Happy BSC portal priča kako se snašao u tome.

PROČITAJTE JOŠ

DNEVNI HOROSKOP ZA 5.JUN: Blizanci, izbegavajte preterivanja ili loše navike!

DOKTORKA KOJA JE POKRENULA TRAKU ZA PROIZVODNJU VAKCINE: Zahvaljujući Vučiću i Putinu Srbija je očuvala zdravlje svojih građana

NOVI VODITELJSKI TANDEM U EMISIJI "DOBRO JUTRO SRBIJO": Anđela i Guta svakog vikend jutra! (FOTO)

Davor u intervju priča ko mu najviše pomaže oko dece, koje stvari su se promenile u njegovom životu dolaskom mališana, ističe da se u braku ne treba svadjati, nego je bolje kada život teče normalno, bez tenzija uz puno pesme i smeh, te otkriva detalje o saradnji sa Sandrom Afrikom.

Nedavno ste se ostvarili po drugi put u ulozi oca. Kakav je to osećaj? 

To je najljepši osjećaj u životu do sada, jedno neopisivo posebno stanje...

Imate sina Matea i kćerku Mariju. Kako se snalazite u ovoj najlepšoj ulozi? 

U koroni je to nešto što mi se najljepše dogodilo! Između njih je razlika samo godinu dana i tako da svo vreme što nisam radio sam proveo sa njima, to su moji najljepši dani kada sam posvetio sebe maximalno njima. Koliko uložite u njih toliko imate i uistinu su najveće bogatstvo...

Na koga ste više bolećiviji od njih dvoje? 

Na ćerkicu. Definitivno!

Čemu ćete se truditi da ih naučite, s obzirom da su još mali? 

Trudit ću se da od njih napravim zajedno sa Darijom dobre ljude vesele pozitivne...

Koje stvari su se promenile otkako ste postali otac? 

Pa odgovornost je velika, deca traže puno vremena i posvećenosti.

Kako supruga Darija i vi uskladjujete obaveze, pravite li kompromise? 

Obaveze djelimo podržavamo se, kada sam ja u teretani ona je sa njima kada ja dođem kući ona ide na nokte ili slično ili na kafu sa drugaricama, puno nam pomaže i moja majka Božana, ona nam je velika podrška, a i oko dece pogotovo.

Skoro dve godine ste u braku. Koji je vaš recept za sreću? 

Recept za sreću poštovanje na prvom mjestu, zatim ljubav, i ne svadjati se nego da život teče normalno  bez tenzija uz puno pjesme i smijeh....

Venčali ste se u Splitu. Šta to Beograd ima što ovaj primorski grad nema i obrnuto? 

Da U Splitu smo se vjenčali zbog dokumentacije a Darija je inace iz Banja Luke. Beograd živi 24 ,h a Split rekao bih od sezone do sezone, zajedničko im je dobar provod.  Svaki je na svoj način poseban.

Pre par nedelja šuškalo se da ste snimili duet sa Sandrom Afrikom. Kako je došlo do ove saradnje?

Nismo snimili duet, i ako ne bi bilo loše da dodje do te saradnje moj menager i moj team iz Nemačke je preko mene pozvao Sandru za jedan novi vid biznisa, a to su reklame novih brendova i nekih od ranije poznatih. Oni sa Afrikom imaju finalni razgovor za nekih mjesec dana pa o tome vise ćemo znati kada to prodje.

Da li vam je  možda otkrila da li će uskoro i ona vašim stopama, što se tiče proširenja porodice? 

Sandra i ja smo pričali na razne teme, ona sada ima puno projekata i poslovnih obaveza a sto se tiče porodice pitajte nju direktno, ja joj to želim od srca ona je super osoba i drug.

Konačno su ponovo krenuli nastupi i svirke. Koliko vam je sve to nedostajalo? 

Jedva čekam da to krene u celoj Evropi puno mi je nedostajalo, jer evo 12 godina radim ovaj posao nikada nisam 20 dana odmarao za to vremena a evo sad godina i više mnogo je bilo. Sada ću dati gas maximalno!

Kakvi su vam  planovi za leto? 

Za ljeto maximalno ću da radim, spremam nove projekte, treniram, pripremam se za  ON... I nove poslovne poduhvate...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar