25°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/theroyalfamily

Izvor: ALO

"POGREŠIO SAM I IZVINIO SE STO PUTA": Otac Megan Markl OČAJAN, moli za oproštaj!

U intervjuu je izrazio zbunjenost time što je pukao, kako tvrdi, sjajan odnos koji je imao sa Megan Tomas Markl se ponovno oglasio nakon rođenja unuke Lilibet i rekao je da bi želeo da razgovara sa svojom ćerkom Megan, sa kojom već dugo nije u dobrim odnosima.

SAZNAJTE I OVO

POMOĆ DRŽAVE NEZAPOSLENIMA: Danas počinje isplata 60 evra

AMMS: Oprezna vožnja zbog mogućih padavina

VUČIĆ ODAJE POČAS STRADALIMA: Predsednik sutra polaže venac na Spomenik junacima sa Košara

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji!

DUŽNOST MI JE DA ZAŠTITIM SVAKOGA KO DRUGAČIJE MISLI: Vučić o pretnjama upućenim Tadiću

Gostovao je u austrlijskoj emisiji 60 minuta, a u jednom trenutku je tokom intervjua počeo da moli Megan za oproštaj.

- Biću veoma razočaran ako ne budem dobio priliku da držim u naručju svoju unuku - rekao je.

Tomas nije upoznao ni svog unuka Arčija, a kraljevski biograf Robert Džobson kaže da nije za očekivati da će ikoga od njih upoznati u skoroj budućnosti. U intervjuu je izrazio zbunjenost time što je pukao, kako tvrdi, sjajan odnos koji je imao sa Megan.

- Pogrešio sam i izvinio sam se sto puta zbog toga. No ipak, razumeo bih da sam napravio nešto zaista grozno, ali nisam - dodao je.

Meganin i Tomasov odnos se zahladneo pošto je priznao da je medijima prodao svoje fotografije uoči njenog venčanja sa Harryjem 2018. godine. 

- Bilo je to pre dve godine, ali pokušao sam da se iskupim za to. Sad sam udaljen samo 100 kilometara. Nikad nisam prestao da je volem. Ne slažem se sa svim stvarima koje moja deca čine, ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan -zaključio je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar