23°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

LETELO PERJE NA HEPI TELEVIZIJI! Voditelji Jutarnjeg programa Anđela i Guta žučno se posvađali oko gostiju koje će pozvati!

Voditelji Jutarnjeg programa Anđela Lakićević i Božidar Gutić žučno se posvađali oko gostiju koje će pozvati

U FOKUSU

GLEDAJTE "NA PRAVOM MESTU"! ŠEŠELJ O SREBRENICI: Za rat su krivi oni koji su Srbe hteli da svedu na status nacionalne manjine!

BRNABIĆ U ANTALIJI: Osmani se danas pozvala na Briselski sporazum

NAJNOVIJI PODACI: Evo koliko je u Srbiji ukupno dato doza vakcina

TAČNO JE ZNAO ŠTA HOĆE, NIŠTA MU NE PROMIČE! Putin otkriva da je Bajden drugačiji od slike u medijima

NESREĆA KOD PRIJEPOLJA: Automobil sleteo u Lim!

VUČIĆ NA POTPISIVANJU UGOVORA SA BRISELOM: Hvala EU na više od 11 miliona evra podrške migrantima (VIDEO)

Počelo je bajkovito, kao dobar tandem, koji je već u prvoj emisiji ostvario vrhunske rezultate! Ubrzo, zaposleni na Hepi televiziji prisustvovali su neverovatnom sukobu između voditelja Anđele Lakićević i Božidara Gutića.

- Ti bi, Guto, samo generale da dovodiš u emisiju! – vikala je Anđela.

- Pa, sad je to bitno, Srbi nisu počinili genocid u Srebrenici, a naši generali su godinama bili u Hagu baš zbog toga! Zar to nije bitno? Da pokažemo celom svetu šta je istina! – do sada smireni Guta podigao je ton. – I imamo ekskluzivu za Mladića!

- Jeste bitno, naravno! Ali su bitni i problemi malog čoveka! Mi smo im prozor u svet! Sve što se tiče običnog čoveka, tiče se i nas! – nije se dala Anđela Lakićević.

Kolege su ih smirivale, a njih dvoje su ubrzo sedeli zajedno i pripremali košuljicu za vikend jutro. O kakvoj ekskluzivi se radi, videćemo tokom Jutarnjeg programa, koji se emituje vikendom na Hepi televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar