27°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/24sedam_showbiz

Izvor: ALO.RS

KATASTROFA!: Petar Božović pijan i nekulturan na promociji obrukao sebe, branšu, ali i članove poznate grupe!

Glumac je specijalni gost u novoj pesmi Tropiko benda, ali je pijan i nekulturan na promociji obrukao sebe, branšu, ali i članove poznate grupe 

PROČITAJTE JOŠ

SJAJNA VEST ZA FILATELISTE! Dodik iznenađen poklonom u Turskoj: Dobio poštansku markicu sa njegovim likom

SMENJEN VLADIMIR LEPOSAVIĆ

U požaru na Novom Beogradu nema povređenih

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

Promocija spota za novu pesmu pod nazivom „Vino“ Tropiko benda pala је u senku zbog pijanstva i skandaloznog ponašanja Petra Božovića koji je kao specijalni gost bio učesnik u ovom projektu. Glumac u video ostvarenju oživljava lik boema, recituje stihove Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja“ i s obzirom na to sasvim je bio logično što je prisustvovao ovom događaju, najavljen kao velika glumačka zvezda.

Kako se ne pojavljuje često u medijima, posebno ne povodom ovakvih saradnji, interesovanje novinara za intervju sa njim je bilo i više nego opravdano.

Kako je celo veče cirkao rakiju, iako je pesma u kojoj je učestvovao o piću bogova, jednom od novinara bilo je interesantno što je u oficijelnom delu govorio da je u vinu istina, a ne pije ga. Na pitanje koje od ta dva pića više voli, dobio je neočekivani odgovor.

- Šta te boli ku*ac?! - uz besno odmahivanje rukama, koje je značilo i prekid pokušaja intervjua sa njim.

Ovim pre svega nevaspitanim ponašanjem sa uličnim i džukačkim rečnikom prema medijskim radnicima, uz preplitanje jezikom, Petar Božović je obrukao sebe, celu svoju branšu, ali najviše momke Tropiko benda koji su mu ukazali veliku čast i poštovanje što su ga izabrali kao učesnika u svom projektu.

Glumac je trebalo da celo veče oboji boemštinom, anegdotama i podigne pesmu na viši nivo, a on je svojim ponašanjem srozao ceo događaj na rijaliti raspravu, što članovi benda nisu zaslužili.

Poznat kao prek čovek 

Glumac Petar Božović poznat je kao prek čovek sa teškim karakterom, ali to svakako ne opravdava ovakvo njegovo ponašanje. Glumci u Srbiji konstantno podsećaju da bi njihovi intervjui trebalo da budu plaćeni. Mi se slažemo da bi bilo divno da imaju holivudski tretman, ali ipak ne bismo da honorarom plaćamo one koji će da nas psuju i vređaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar