23°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/serifovic

Izvor: ALO

ZARAĐUJU NENORMALNE SVOTE NOVCA: Marija Šerifović i Baka Prase se razvaljuju od Youtube-a!

 Mogućnost inkasiranja novca postoji i putem reklama i oglašivača

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)

U poslovnim vodama sve više maha uzimaju društvene mreže, a to najbolje znaju oni kojima se karijera zasniva na popularnim platformama.

Zarade od pregleda na Jutjubu su neverovatne kako na mesečnom, tako i na godišnjem nivou.

Prema procenama sajta “Social blade” najveću zaradu u regionu ima poznati jutjuber Baka Prase.

Naime, ako se uzme u obzir da na 1.000 pregleda popularni jutjuberi dobijaju 0,90 dolara, njihova zarada je onda neverovatna. Mogućnost inkasiranja novca postoji i putem reklama i oglašivača, tako da njihova zarada nije samo od pregleda na Jutjubu.

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase ubedljivo je najplaćeniji jutjuber u regionu. Prema proračunima poznatog sajta, on na mesečnom nivou samo od pregleda zarađuje 13.500 evra, uzimajući u obzir da njegov video prosečno pogleda 500.000 ljudi. No, na godišnjem nivou cifra je mnogo veća. Baka zaradi do 162.000 evra samo od pregleda, dok mu razna sponzorstva i reklame garantuju još veću zaradu.

Marija Šerifović odlučila da se tokom korone posveti Jutjub karijeri. Ona ima preko 400.000 sledbenika na ovoj popularnoj društvenoj mreži, dok je prosečna gledanost njenog videa 450.000 pregleda. Samim tim Marija zaradi na nedeljnom nivou 12.150 evra, dok na godišnjem cifra iznosi 145.000.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar