32°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

LEPA LUKIĆ U "VIKEND JUTRU": Kako mogu da prepišem kuću koja nije moja?!

Tema gostovanja pevačice Lepe Lukić jeste razlog zbog čega je navodno njena kuća, prema pisanju medija, zbog neplaćanja kredita od 10.000 evra, “otišla pod doboš”.

Pevačica se ovim povodom oglasila u emisiji “Vikend jutro” i istakla da je kuću u kojoj je odrasla odavno ostavila bratancu, i da nije upućena u celu situaciju I šta je on sa tom kućom mogao da radi.

-Sve sam demantovala. Nije to vezano za mene i to nema veze sa mnom, ali se provlače moje slike. Kako mogu da prepišem kuću koja nije na mene?

U FOKUSU

Dokaz ljubavne veze MARJANOVIĆA i nove devojke: PORED ZAJEDNIČKE FOTOTOGRAFIJE SPAJA IH I OVAJ MISTERIOZNI SIMBOL! (FOTO)

DRAMATIČNO U ATLANTI! Bogdanović se povredio, Filadelfija izborila majstoricu (VIDEO)

PRVI OPTUŽENI IZ OVK U HAGU: Suđenje Mustavi počinje OVOG datuma!

DANAS SU LETNJE ZADUŠNICE: Ispoštujte običaje, zapalite sveću - ali OVO NIKAKO NE RADITE!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 19. JUN: Idealno vreme da ne budete kod kuće!

Omiljeni voditelji Anđela i Guta podigli su emisiju na još viši nivo. Dotakli su se teme estrade nekada i sada.

-Kad je god trebalo da se nešto reklamira i za novine, nikada me nisu preskočili, uvek su me zvali kada mi izađe neka nova pesma. Svaki dan izlaze pevači u novine, šta hoće više?

Kada je reč o pisanju novinara o poznatim ličnostima ranije, Lepa je nastavila:

-Šta ja znam, bilo je lepše vreme, znalo se ko šta radi. Da bi snimio 30 diskova treba da traješ dvadeset godina. Ranije je bilo puno festiavala, i bili su kvalitetni pevači. Bilo je lepo. Uvek je važilo: gradacija je u štofu i kolima. Ljudi me i danas često zovu.

U nastavku Lepa je objasnila kako su se novinari ophodili prema njoj nakon što je izašla vest u nekim medijima oko zaplene njene rodne kuće iz sela Miločaj kod Kraljeva:

-Ja sam se lepo uredno javila, čak sam se i rasplakala. Njima je bilo žao što sam se ja rastužila, rekli su: Dođite, sve ćemo to da ispravimo. Tako je i bilo, rekla je Lepa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar