21°C

Beograd

Photo: FOTO: Teodora Stojanović

Izvor: HAPPY BSC/Viktorija Samardžić

"MOJ ŽIVOT NIJE ŽUTA STRANICA!": Bojan Marović specijalno za HAPPY BSC otkriva SVE o svom trenutnom LJUBAVNOM ŽIVOTU! (INTERVJU/FOTO)

Šarmantni pevač otkriva da je do ušiju zaljubljen!

PROČITAJTE JOŠ

ZBOG INCIDENTA SA RAZARAČEM! Rusija stavlja Veliku Britaniju na spisak neprijateljskih država!

NEZGODA NA SETU: Povređen glumac Harison Ford!

"MNOGO SAM BOLJI IZBOR!": Glumica upletena u žestok skandal koji trese Holivud, spomenuta i legendarna Meril Strip!

Bojan Marović (37) uživa na crnogorskom primorju, a specijalno za Happu BSC otkriva sve detalje o svom trenutnom ljubavnom statusu, ističe kako je jedno sigurno, da voli ovaj život, i naravno žene, bez njih bi sve bilo uzalud, priča šta ga obara sa nogu, priznaje da je najveće dete na planeti, voli pažnju, i voli kada ga neko čini srećnim, kaže kako je navikao na tropske temperature i da može i toplije da bude, te emotivno priča šta mu je najveća bol u životu.

Leto je u punom jeku, a vas čovek može da sretne od Podgorice, preko Kotora, pa do Herceg Novog. Čini se kao da vama ne smetaju ove tropske temperature? 

Ja sam svoj na svome, meni je sa ovim temperaturama super. Ne fali mi ništa, jednostavno sam navikao, volim ljeto i iskren da budem može i toplije

Koji primorski grad najviše volite da posećujete? 

Ja sam u Buljarici stalno, ne mijenjam svoje stanište. Daleko sam od mora pobrašnjen popisu iz katastra Budve 32,2 metra. I to ne mijenjam! Nemam potrebu za tim.

Šta Bojan obično radi po vrelim letnjim danima? 

Pijem vino domaće, jedem ribu koju ulovim, i da vam kažem - sviram. Pišem puno, inspiracije ne fali…

Koji je vaš recept za letnje rashladjivanje? 

Ko nije pristalica vina, obavezno limun i đumbir, to bez daljnjeg. Vjerujte mi  na riječ, ništa vas ne rashladi kao to.

Poznato je da ste vi momci iz tih primorskih krajeva veliki zavodnici. Da li je to tačno?

Ja sam Podgoričanin, ali iskreno stalno ljudi misle da sam sa mora, jer najviše vremena provedem pored vode. E sad koliko je istina to ne znam, ali jedno je sigurno, volim ovaj život, i naravno žene, bez njih sve bi bilo uzalud. Ona prava kad dođe onda je to nešto što se ne može porediti ni sa čim. Ljubav te čini čudnim po okolinu, ali čovječe zar nije fora da budeš svoj, lud i zaljubljen.

Kakav je vaš trenutno ljubavni status, spekulisalo se čak i da ste se oženili...? 

Nisam se oženio, al iskreno lijepo je biti sa nekim koga voliš svim svojim bićem, ali ko zna šta me čeka, možda baš sledeć intervju bude sa primjerenim statusom iz single u happy in love. 

Koje vrednosti cenite kod suprotnog pola? 

Ja sam najveće dijete na planeti, volim pažnju, i volim kad me neko čini srećnim. Vidiš muzika me čini srećnim, zaokupljenim, i senzibilnom čovjekom, to je tako od kako sam prvi put zasvirao. I uvijek tražim sa neko pored mene ima tu širinu, da bude dio onog svijeta koji stvaram, da taj svijet bude još širi. Volim upravo to kad je neko svoj, kad neko ima svoj smisao za život, borac i neko ko je spreman da kaže: "Ej, to je biće sve vrh idemo dalje ti i ja", ta harizma me obara s nogu. 

Izjavili ste da sve kad saberete vodite miran život, ali pun događaja. Koliko izmedju te dve stvari balansirate i šta vama predstavlja taj miran život? 

Moj život nije za štampu, nije žuta stranica, od prvog dana je tako. Zato mogu da sviram svuda, svima i uvijek. Sve je ok, sve imam u životu. I zato mogu da balansiram. Zdravo okruženje i porodica je sve.

Koje događaje biste voleli da zaboravite, a koje ćete pak pamtiti celog života? 

Moram vam reći moja velika bol je što je iz mog života nestala Sanja Garić, neko ko je bio moj veliki oslonac, neko ko je napisao moju prvu pjesmu, neko ko je u mojoj glavi svaka slika i sekunda djetinstva. Fali će njen osmijeh i blizina i dobrota. To je moja kuma bila, velika snaga i veliki birac. Sada je sve drugačije, neću imati baš potpunu radost, neke stvari su prosto ne nadohnadive. Moja majka je ostala bez sestre maltene, njoj ne mogu ni da pomislim kako je. 

Koji su vam naredni planovi?

Radim nove pjesme, pišem i stvaram, viđećemo šta će biti, ako nas ne zatvore sviraćemo puno i snimaćemo puno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar