9°C

Beograd

Photo: instagram/ ivastrljicofficial

Izvor: Telegraf

POTPUNO NEOČEKIVANO: Iva Štrljić se slikala u fotelji sa ogrtačem na sebi, a ispod nije imala ništa!

Iva je izgledala veoma elegantno i provokativno u isto vreme.

Popularna glumica Iva Štrljić, kao i mnoge javne ličnosti poslednjih dana, poziraju ni manje ni više nego bez odeće.

VAŽNO:

Samo u "Dobro jutro Srbijo" DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM "MARŠ NA DRINU"!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

Iva je to ipak uradila na drugačiji način, pa je na sebi imala samo ogrtač, dok je donji veš bez problema skinula i tako stala ispred objektiva.

Naime, glumica je legla na fotelju, a kako je ogrtač bio raširen jasno se videlo da ona nema donji veš, niti bilo koji drugi komad garderobe na sebi.

"Ženo, imaš nerealno telo", "Što bi se reklo - Grudi uvis", "Samo se još ja ovako nisam slikala", "Goriš, Ivo", "Ne mogu da prestanem da gledam u njene grudi", "Šta se desilo sa njenim grudima?", "Kakva mačka", "Tako provokativna, a opet tako damski deluje", "Kako joj grudi ovako stoje", neki su od komentara ispod Ivine objave.

Iva je izgledala veoma elegantno i provokativno u isto vreme, a veliku pažnju privukle su glumičine grudi, koje su mnogi komentarisali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar