9°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/cecaraznatovic

Izvor: ALO.RS

"KUĆNE POSLOVE NE OBAVLJAM!": Ceca otkrila ko umesto nje ima najveća zaduženja u kući!

Svetlana Ceca Ražnatović udovica je 20 godina, i nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana sama je odgajala decu Anastasiju i Veljka koji su danas samostalni. 

PROČITAJTE JOŠ:

STAROVIĆ ISTAKAO: Suštinski problem u BIH su odnosi između bošnjačkog i hrvatskog faktora!

SAOBRAĆAJ SE ODVIJA USPORENO: Radovi na više pravaca!

BEOGRAĐANI ĆE OD SAD MOĆI NELEGALNU GRADNJU DA PRIJAVE KROZ POSEBNU PLATFORMU: U svakom drugom slučaju biće strogo kažnjeni!

RHMZ IZDAO DVA UPOZORENJA: Od ekstremnih temperatura do pljuskova i grada (FOTO)

Međutim, u odgajanju dece imala je veliku pomoć i podršku jedne osobe i samo ona je mogla da donosi odluke kada Ceca nije kod kuće, a reč je o njenoj sestri Lidiji Ocokoljić koja je sa svojom porodicom do skoro živela u istoj kući s pevačicom: 

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno - kazala je pevačica koja tvrdi da iako ima veliku porodicu ipak nije ona ta koja im kuva i radi druge kućne poslove:

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - priznaje Ceca koja je najavila novi album, ali ipak tvrdi da ne zavisi sve od nje, jer čeka najbitiju osobu kada je reč o njenim pesmama: 

- Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije. Zaista najiskrenije, čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi – zaključila je pevačica. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar