Izvor: ALO
17.09.2021 u 08:52
0

„JEDINO SAM NJIH POVREDILA“: Severina posle 17 godina uputila javno izvinjenje porodici partnera sa jahte!

U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme „privatan snimak“

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO SVE ODUŠEVIO POTEZOM! Prvi susret mališana Zorana Šijana i Ražnatovića, ponosna tetka objavila fotografiju i sve raznežila prizorom (FOTO)

Pevačica Severina Vučković koja se već duže vreme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme „privatan snimak“, koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svesna da je povredila neke ljude.

Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.

– Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti – izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podeliti svoje greške iz mladosti:

PROČITAJTE JOŠ: HITNO PREBAČENA U KBC! Marina Tucaković priključena na RESPIRATOR!

– Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin – istakla je Vučkovićeva.

Podsećanja radi, privatni snimak Severine Vučković i Milana Lučića isplivao je u javnost 2004. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter