Izvor: Alo
21.09.2021 u 19:20
0

Britni Spirs potezom opet zabrinula javnost!

Britnin selfi ubrzo je prikupio više od 820.000 lajkova, a brojni fanovi su bili oduševljeni njenim povratkom na društvene mreže.

Nakon kratkotrajne pauze od Instagrama pevačica se vratila sa romantičnog vikenda i obavila niz zbunjujućih objava.

PROČITAJTE JOŠ: GORAN BOGDAN KAO OD MAJKE ROĐEN! Poznati glumac pozirao potpuno nag, žene će odlepiti kada vide ovu fotografiju! (FOTO)

Nakon što je nedavno najavila da će uzeti predah od društvenih mreža, Britni Spirs (39) se vratila na Instagram. Razlog ove kratke pauze bila je proslava veridbe pevačice i njenog izabranika Sema Asgarija (27).

Objavila je selfie snimljen u prirodi, a nakon toga je podelila dva videa u kojima pleše.

Britnin selfi ubrzo je prikupio više od 820.000 lajkova i dok su brojni fanovi bili oduševljeni njenim povratkom na društvene mreže, neki su izrazili zabrinutost  da sve ovo zapravo ne piše pevačica.

– „Je li iko primetio da ovo verovatno ne piše ona?“, „Čini se kao da ovde nešto nije u redu“, „Vratite Britni njen Instagram“, „Ovaj Instagram je laž“, „Gde je Britni“ – samo su neki od komentara njenih zbunjenih pratilaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter