1°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/angelinajolie_offiicial

Izvor: ALO

NOVA DRAMA U HOLIVUDU: Odnos Anđeline Džoli i Breda Pita sve skandalozniji, bore se za imanje od 160 miliona dolara!

Navodno je kao deo njihovog dogovora bila i stavka da se moraju međusobno konsultovati pre eventualne prodaj

PROČITAJTE JOŠ"PREVENCIJA JE KLJUČ SVEGA": Ginekolog Stefan Dugalić ekskluzivno za HAPPY BSC otkriva da li je strah od pandemije prisutan među trudnicama? (INTERVJU/FOTO)

Hiljadu hektara francuskog imanja dele Anđelina Džoli (46) i Bred Pit (57), a ono je za par imalo nekad posebno značenje, jer su tamo održali tajno venčanje 2014. godine.

Anđelina je sad optužena za pokušaj prodaje svoje polovine i to bez obaveštanja Bredu kao i prvu ponudu njemu za kupovinu.

PROČITAJTE JOŠ: "KAKVA JE SELJANKA OVA BARBARA": Darka Lazića i njegovu devojku isprozivali pratioci, stali na Marininu stranu

Imanje je vredno 164.000.000 dolara, a bivši supružnici su postali ravnopravni vlasnici tek kad je Bred prepisao 10 odsto udela u vlasništvu Anđelini, pa nisu više bili u razmeri 60 - 40.

Navodno je kao deo njihovog dogovora bila i stavka da se moraju međusobno konsultovati pre eventualne prodaje, što Anđelina nije ispoštovala.

Džoli je papire za razvod predala još 2016. godine, a nakon toga par je dobio podeljeno starateljstvo nad petoro dece koja nisu još punoletna. Anđelina želi da ima potpuno starateljstvo, a trenutno traje borba i na tom polju između bivših supružnika. Oni uz sina Medoksa (19), imaju i 5 maloletnika: Paksa (17), Zaharu (16), Šajlo (14) i blizance Vivijen i Noksa (12).

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad