Izvor: ALO
27.09.2021 u 06:39
0

HAPSILI GA ZBOG IZNUDE: Ovako izgleda Sekin brat s kojim je veoma bliska! (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić veoma je vezana sa majku Ibrimu i brata Nedžada, dok sa ocem Miloradom nije bila u dobrim odnsoima, ali su se zbližili pred njegovu smrt.

PROČITAJTE JOŠ: EVO KADA ĆE BITI SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ

Seka danas ima dva sina, Jakova i Jovana, kao i supruga Veljka Piljikića, ali su i majka i brat uvek uz nju.

PROČITAJTE JOŠ„SRPSKA MONIKA BELUČI“ BLISTA NA SELU U OSOMOM MESECU TRUDNOĆE (FOTO)

Pevačica nije krila da joj je oko dece dosta pomagala majka, a njen brat uvek je na rođendanima njenih sinova.Tako je bilo i juče kada je Seka proslavila starijem sinu Jakovu peti rođendan. Nedžad je, očigledno, omiljeni ujak i on se igrao sa svojim sestrićem i njegovim drugarima.

Jedan od tih trenutaka zabeležila je i pevačica koja je fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Inače, Nedžad je pre dve godine bio priveden zbog sumnje da je iznudio novac od vlasnika jedne uslužne radnje u Novom Pazaru od kog je zahtevao da mu isplati 2.000 evra. 

Prilikom hapšenja, kod Aleksića je pronađena novčanica od 500 evra. Po nalogu nadležnog tužioca, njemu je određeno tada zadržavanje do 48 časova, nakon čega je, uz krivičnu prijavu doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

 Nakon toga nije poznato da li je Nedžad bio i procesuiran.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter