25°C

Beograd

Photo: Instagram/marko živić

Izvor: n.rs

GLUMAC VELIKOG SRCA: Pomogao slepoj devojčici u Hrvatskoj

Glumac  Marko Živić preminuo je sinoć u 49. godini života. Nažalost, nije uspeo da se izbori s koronavirusom i preminuo je u KBC Dragiša Mišović, nakon što mu se poslednjih nekoliko dana stanje pogoršalo, a bio je priključen na respirator.

U jednoj od emisija u kojoj je gostovao u martu ove godine govorio je o svom detinjstvu i otkrio da je kao dete pomogao jednoj slepoj devojci, ovu činjenicu javnost do tada nije znala.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA MONIKA BELUČI o borbi sa koronom u 9. mesecu trudnoće: Zahvaljujući vakcini mi je ovako

U pitanju je bilo jedno muzičko takmičenju u Zagrebu, a Marko se na tu temu šalio da je bio popularniji u Hrvatskoj nego ovde, imao je specifičan način za humor koji je javnost volela.

- Ja saznam da smo pobedili, a oni su nama, svim izvđačima stavili neke lutke na scenu, kao da sede... Bilo je dogovoreno da, kada svi istrčimo, svako uzme lutku i maše publici za kraj. Mi pobedili, proglasili pobednika, dobro... Ja se vratim, nečija ćerka je u pauzi bila slabovida, ili čak slepa, i dok je žiri birao ona je petnaest minuta svirala na klaviru. Možda je imala 20 godina i kusur...", ispričao je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: Ronaldo iznenadio devojku: Ostala bez reči zbog čudnog poklona od 124.000 evra

- Došla je do klavira, ali ne zna dalje, loše je to organizovano. Ja sam je video i dao sam joj tu lutku... Svi mašu, samo ja nemam lutku kao pobednik. Mislim, posle su mi je dali, možda je sada u Kruševcu. Devojka je krenula da plače i to su sve snimili fotografi. Pošto sam imao kumove u Zagrebu, rekli su im da sam najveća zvezda, jer sam joj dao lutku, a ja nisam o tome ni razmišljao (kako sam joj dao lutku). Samo sam mislio kako stoji sama pored klavira, dao sam joj lutku i poveo je na scenu, a eto, postao sam veća zvezda u Hrvatskoj, nego što sam bio ovde u tom trenutku - ispričao je Marko Živić u jednoj emisiji.

Marko Živić je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godine. Preminuo je u Beogradu 14. oktobra 2021. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar