Izvor: Alo
18.10.2021 u 20:46
0

GLUMAC SLAVI 15 GODINA BRAKA:Supruga mu je svetski poznata manekenka

Jelena koja je nekada bila jedan od najuspešnijih svetskih modela, kao i muza Žana Pola Gotjea, podelila je niz njihovih zajedničkih fotografija.

Glumac Bane Tomašević i Jelena Ivanović slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka.

PROČITAJTE JOŠ:IRINA ŠAJK OPET U TOPLESU: Zaludela svet izazovnim stajlingom

Proslavljena manekenka i glumac obeležili su 15 godina skladnog braka na neobičan način. Pošto trenutno ne borave na istom mestu, par je slavio onlajn, a taj svakako emotivni trenutak, Bane je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Danas slavimo ovako. Petnaest godina braka. Daleko je Rusija – napisao je na svom storiju glumac, a zatim objavio i nekoliko zajedničkih fotografija.

– Ljubavi moja, tek smo počeli da ostvarujemo snove, a ima ih još mnogo! Neka i ostale godine budu srećne kao i ovih 15. Želim da cifre zamene mesta i da nikada ne prestanu da se vrte – otkrio je on, pa i mnoge oduševio.

Jelena koja je nekada bila jedan od najuspešnijih svetskih modela, kao i muza Žana Pola Gotjea, podelila je niz njihovih zajedničkih fotografija.

– 15 godina ljubavi – stoji u opisu fotografije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter