Izvor: Objektiv
21.10.2021 u 09:48
0

SINDI PROGOVORILA O SESTRINOM STANJU: Evo kako je Nevena!

Ivana Stamenković prokomentarisala je sestrino zdravstveno stanje

PROČITAJTE JOŠ:  „DOLAZI MI DŽONI DEP I TADA ŽIVOT JE LEP“: Ceca snimkom nasmejala i oduševila sve! (VIDEO)

Pevačica i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi prvo nije želela da komentariše vest da je njena sestra nedavno završila u bolnici za mentalne bolesti “Laza Lazarević”, ali je rekla da je Nevena dobro.

PROČITAJTE JOŠ:  „MOGLA SAM DA OSTANEM BEZ OKA“: Slavica Ćukteraš progovorila o povredi

Naime, Sindi gostovala u jednoj emsiji, te ju je voditelj pitao o pomenutom događaju. 

– Ne želim ništa da komentarišem o tome jer ona već godinama nije u javnom životu. Preko 8 godina vodi povučen i normalan život i ne želi da se to komentariše. To je izazvalo veliku pažnju javnosti jer se pričalo da sam ja u pitanju – rekla je ona. 

Ivana je ostala pri stavu da ne želi da komentariše šta se zapravo desilo, ali je kratko rekla da je njena sestra super.

– Ja ću poštovati njenu privatnost. Sve je okej. Sada su me pitali novinari kako je Nevena, ja sam rekla: “Nevena je super”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter