19°C

Beograd

Photo: Instagram/bikovic

Izvor: Objektiv

Barbara o psihičkom nasilju:BIKOVIĆ JE NARCIS!

Manekenka Barbara Tatalović svojevremeno je sve iznenadila kada je iznela nimalo prijatne tvrdnje o svom bivšem dečku, glumcu Milošu Bikoviću.

Ona je tada podržala rusku plesačicu Alinu Vološinu koja je, takođe, bila sa Bikovićem, a koja je izjavila kako je on egocentrik i osoba koja ne poštuje tuđi rad i vreme.

PROČITAJTE JOŠ:TUGA: Poznata manekenka preminula na isti način kao i njena majka

Barbara je sada na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratilaca i tu govorila o vezi sa narcisom nakon koje se jedva oporavila, ali nijednog trenutka nije rekla ime i prezime muškarca na kog misli, ali mnogi smatraju da nema nikakve dileme da je u pitanju upravo zgodni glumac.

– Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar četiri puta mesečno u samom početku – odgovorila je ona na pitanje kako je uspela da prevaziđe takvu vezu.

Kako se dalje navodi, priznala je i da je ovo iskustvo uticalo na njene buduće odnose sa muškarcima.

– Uticaja je bilo sve dok nisam shvatila da osoba sa kojom sam imala dublji odnos zapravo poseduje NPD. Čim sam to osvestila onda sam i racionalno prihvatila da ne mogu stvari, odnose i ljude generalizovati -konstatovala je.

– Intuitivno sam to znala vrlo brzo, a racionalno tek kada sam odlučila da taj odnos prekinem. Od intuitivnog do racionalnog bilo je previše kompromisa, koji su naravno iluzija da će se nešto promeniti. Narcis, u mom slučaju, bi uvek imao argumente koji u njegovoj interpretaciji demantuju da je on zapravo narcis. Da je narcis, a da sam ja žrtva shvatila sam tek kada sam krenula na psihoterapiju. Do tada sam to doživljavala kao nešto loše i čudno, a zapravo jeste psihičko nasilje – zaključila je manekenka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar