24°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/FONET

Izvor: Espreso

EVO KOJU ULOGU JE LEGENDARDNI GLUMAC PRIŽELJKIVAO: Kočilo ga je što je AMERIKANAC!

Svima drag Robin, pikirao je ulogu Remusa Lupina, tvrdi reditelj Kris Kolumbus.

Koumbus je govorio za "Total Film", povodom obeležavanja 20 godina od "Harija Potera i Kamena mudrosti". Prva filmska adaptacija knjiga o Hariju Poteru objavljena je 16. novembra 2001. godine u Britaniji i SAD.

PROČITAJTE JOŠ:ANDRIJA MILOŠEVIĆ ne krije radost što će postati roditelj, A EVO KAKO ĆE VASPITATI DETE!

Kolumbus je rekao da je Vilijams izrazio interesovanje za ulogu Lupina, koji je predstavljen u filmu "Hari Poter i zatvorenik iz Askabana", u trećem delu knjige i serijala filmova.

Međutim, "cilj" je bio da u franšizi "nema američkih glumaca", objasnio je Kolumbo - što znači da Vilijams, rodom iz Čikaga, Ilinois, nije bio kvalifikovan.

Kako je Dizni zloupotrebio Robina Vilijamsa

- Razgovarao sam sa Robinom Vilijamsom. Bilo mi je jako teško da kažem: "Sve je to britansko. Ne mogu ništa da učinim" - rekao je reditelj.

Uloga Lupina na kraju je pripala engleskom glumcu Dejvidu Tjulisu, koji se pridružio franšizi 2004. godine i ponovio tu ulogu do izlaska filma "Hari Poter i relikvije smrti - drugi deo", 2011. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar