Izvor: Espreso
22.10.2021 u 19:07
0

TRAGEDIJA: Sestra poznate hrvatske misice preminula IZNENADA!

Iako se o mlađoj sestri bivše Miss Universe malo zna, o njoj se pisalo još dok je bila devojčica.

Nikita Paris, mlađa sestra poznate hrvatske manekenke i reality zvezde Ivane Paris, preminula je u 31. godini života. Poslednji pozdrav mladoj devojci objavljen je na internetu, a ožalošćena porodica je zamolila za ‘tihu patnju’.

PROČITAJTE JOŠ:Nada Obrić danas jedva preživljava od penzije, ni račune ne može da plati!

Iako se o mlađoj sestri bivše Miss Universe malo zna, o njoj se pisalo još dok je bila devojčica. Te 2002., kad je Ivana dobila krunu i lentu, Nikita je bila desetogodišnja devojčica koja se izuzetno radovala sestrinoj pobedi te zdušno učestvovala u brojnim slavljima koja su nakon pobede usledila u njihovom rodnom Pazinu.

Poslednja Nikitina objava na Facebooku glasi “Dobro jutro svima. Uživanje na suncu uz kafu”. Nikita je završila Školu primenjene umetnosti I dizajna, a pohađala je i Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

Podsetimo, Ivana Paris je nakon pobede na izboru za Miss Universe Hrvatske postala tražena manekenka i često viđeno lice na društvenim zbivanjima. Godine 2010. venčala se za nekadašnju reality zvezdu Dinu Bubičića, a razveli su se nakon nešto manje od deset godina braka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter