Izvor: ALO
22.10.2021 u 20:35
0

Jelena Rozga se ONESVESTILA NA KONCERTU!

Plakala je, ali nikada nije htela da odustane.

Poznato je da je pevačica Jelena Rozga karijeru počela u grupi „Magazin“, gde je provela 10 godina. Nakon toga je odlučila da karijeru nastavi samostalno, ali u početku nije dobila mnogo prodrške.

PROČITAJTE JOŠ:NIKOLA ROKVIĆ:Okušao sreću u OPASNOM SPORTU i nije izdržao!

– Nakon 10 godina u „Magazinu“, budući da sam ja uvek u životu volela da reskiram, odlučila sam da napravim korak. Nisam znala gde idem, niti šta me čeka, ali imala sam potrebu da sebi nešto dokažem. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vreme verovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili – “Šta ti je, zašto reskiraš”? Ali, kod mene odustajanje nikad nije bila opcija – ispričala je Jelena jednom prilikom.

Otkrila je i da je na nekim njenim ranijim solo nastupima bilo jako malo publike.

– Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se desiti i da na nastupima ima više konobara nego publike, bilo je suza, ali odustajanja ne – rekla je Jelena.

Jednom se dogodilo i da se onesvestila na koncertu.

Jednom sam se onesvestila na sceni! Još sam bila u grupi „Magazin“, i na jednom koncertu nešto nije bilo u redu s klima-uređajima. Odneli su me u garderobu, dali mi vode, osvežili me, došla sam sebi, vratili su me na binu, i nastavila sam koncert! Ali, to su normalne stvari, sve je to u opisu mog posla – ispričala je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter