25°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Objektiv

Zdravstveno stanje pevača stalno varira: DARKO LAZIĆ MORA PONOVO NA OPERACIJU?

Pevač Darko Lazić  nakon operacije želuca smršao je 88 kilograma, ali se sada, kako pišu domaći mediji, pojavio novi problem.

Naime, kako je poznato, Lazić je želudac operisao krajem januara 2020. godine, nakon čega je smršao čak 88 kilograma, ali je izbio novi problem.

 Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darku su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Majkla Džeksona pozirala GOLA: Razlog za to je pomalo ČUDAN (FOTO)

– Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar