25°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: alo

ZDRAVSTVENO STANJE MARINKA ROKVIĆA I DALJE NEIZVESNO: Oglasio se i sin Nikola

Pevač Marinko Rokvić je u teškom zdravstvenom stanju već neko vreme.

Sada se tim povodom oglasio njegov sin Nikola i otkrio da njegov otac nije dobro.

PROČITAJTE JOŠ: Zdravstveno stanje pevača stalno varira: DARKO LAZIĆ MORA PONOVO NA OPERACIJU?

- Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se njim, čoveku nije dobro, neprijatno mi je. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro – rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvesno.

Rokvić je prilično loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči.

PROČITAJTE JOŠ: MILICA PAVLOVIĆ O GREŠKAMA ZBOG KOJIH SE I DANAS KAJE!

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao nisam imao teške simptome. Ko zna kad će ovaj virus proći, to niko ne zna pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija koja mi je napala organizam. Nikao da prođe, mesecima se borim. Nadam se da sa ide malo nabolje – rekao je Marinko.

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite - ispričao je Rokvić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar